Андрій Коболєв подякував колективу Нафтогазу за сім років спільної роботи над впровадженням реформ

Екс-голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв подякував колективу Групи за сім років спільної роботи над впровадженням реформ в нафтогазовому секторі. Він зазначив, що незважаючи на ...

Екс-голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв подякував колективу Групи за сім років спільної роботи над впровадженням реформ в нафтогазовому секторі.

Він зазначив, що незважаючи на маніпулятивність вчорашніх кадрових рішень Кабінету Міністрів України, вони набули чинності. Андрій Володимирович має намір оскаржувати своє звільнення, проте підкреслив, що ці процеси жодним чином не вплинуть на роботу Групи.

Андрій Коболєв попросив правління та директорів дивізіонів і функцій Групи максимально зберегти високі стандарти роботи та продовжити розпочаті проекти та ініціативи: «Головне, про що я вас прошу – зберегти ту динаміку роботи, яка була у нас протягом останнього року, і реалізувати базові рішення, які були прийняті, аби забезпечити розвиток видобутку, роздрібного бізнесу та інших стратегічних напрямів Групи Нафтогаз». Важливо, щоб максимально збереглася команда, яка здатна продовжити роботу і втілити в життя все, що планувалося».

Андрій Коболєв повідомив, що підписав вчора останнє рішення в якості голови правління – щодо початку сейсмічних робіт на Чорноморському шельфі.

«Ви – найкраща команда, найкращий колектив, який можна бажати. Я дякую всім за сім неймовірних років спільної роботи, бажаю успіху і запевняю, що лишаюся в Україні і не збираюся нікуди емігрувати, як пишуть деякі ЗМІ. Зазначу, що претензій до якості нашої роботи ні в кого немає і ми можемо пишатися там, що робили», — зазначив Андрій Коболєв.

Департамент з інтегрованих комунікацій
НАК «Нафтогаз України»



Інші новини