Deloitte проведе аудит звітності Нафтогазу за МСФЗ та аудит бухгалтерського та податкового обліку

Аудит фінансової звітності НАК «Нафтогаз України» відповідно до міжнародних стандартів фінансової звітності та аудит бухгалтерського та податкового обліку проведе незалежний аудитор ...

Аудит фінансової звітності НАК «Нафтогаз України» відповідно до міжнародних стандартів фінансової звітності та аудит бухгалтерського та податкового обліку проведе незалежний аудитор Deloitte, який входить до четвірки найбільших аудиторських фірм світу. Аудитора було обрано під час відкритих тендерних торгів.

Компанія проведе аудит фінансової звітності НАК «Нафтогаз України» та її філій за 2014 р., щоквартальний та річний аудит фінансової звітності за 2015 р., а також аудит бухгалтерського та податкового обліку.

Вартість послуг компанії Deloitte складає 2,28 млн грн. Термін дії договору – до 1 липня 2016 р.

Довідково: Deloitte – провідна міжнародна компанія, які входить до четвірки найбільших аудиторських фірм світу та надає послуги в галузі аудиту, оподаткування, консультаційного супроводу транзакцій корпоративних фінансів, управління ризиками і консультування з питань оподаткування і права та інших питань ведення бізнесу.


Управління по зв’язках з громадськістю
Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України»



Інші новини