Газовий бізнес Нафтогазу очолить Андрій Фаворов

Керівником інтегрованого газового бізнесу НАК «Нафтогаз України» буде призначено Андрія Фаворова, який до недавнього часу був директором і керівним партнером компанії «Енергетичні ресурси України» (ЕРУ). В Групі Нафтогаз він опікуватиметься питаннями видобутку газу, оптової торгівлі та роздрібного продажу газу

Керівником інтегрованого газового бізнесу НАК «Нафтогаз України» буде призначено Андрія Фаворова, який до недавнього часу був директором і керівним партнером компанії «Енергетичні ресурси України» (ЕРУ). В Групі Нафтогаз він опікуватиметься питаннями видобутку газу, оптової торгівлі та роздрібного продажу газу.

«Нафтогаз прокладає фарватер змін в нашій країні. Це складна задача, але працюючи у Нафтогазі можна зробити багато, щоб змінити ситуацію в Україні на краще. Саме тому я з радістю прийняв пропозицію увійти до команди Нафтогазу», — сказав Андрій Фаворов.

Задля уникнення конфлікту інтересів Андрій Фаворов продає свою частку в компанії ЕРУ решті партнерів та вже склав повноваження з управління підприємством.

«Нафтогаз має бути не лише найбільшим платником податків в Україні, але і клієнтоорієнтованою компанією, яка пропонує якісні продукти та послуги споживачам. Ми вирішили посилити свою команду фахівцем, який має досвід успішної роботи в приватному бізнесі», — зазначив голова правління Нафтогазу Андрій Коболєв.

Довідково. Андрій Фаворов з вересня 2010 року до липня 2014 року займав посаду комерційного директора енергохолдингу ДТЕК (Київ), з травня 2009 року по липень 2010 року – директора з розвитку бізнесу в компанії ContourGlobal (Київ). До того він також працював на керівних позиціях в AES Corporation. Андрій Фаворов в 2005 році отримав ступінь магістра з управління бізнесом в Georgetown University (Вашингтон).




Департамент з корпоративних комунікацій
Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України»

 

Інші новини