Нафтогаз долучився до розвитку «зеленої» автомобільної інфраструктури в Україні

НАК «Нафтогаз України» встановила першу власну електрозарядну станцію в рамках пілотного проекту WeEnergy. Встановлені комплекси типу EUA-2 підходять для всіх видів електроавтомобілів світових брендів, а середній час зарядки складає не більше 2,5 годин. Наразі вартість послуги ...

НАК «Нафтогаз України» встановила першу власну електрозарядну станцію в рамках пілотного проекту WeEnergy.

Встановлені комплекси типу EUA-2 підходять для всіх видів електроавтомобілів світових брендів, а середній час зарядки складає не більше 2,5 годин. Наразі вартість послуги на станції WeEnergy є однією з найнижчих серед гравців українського ринку — всього 4,5 грн/кВт·год.

Розрахуватись можна за допомогою мобільного телефону та спеціального додатку через особистий кабінет споживача, або скориставшись карткою WeEnergy.

Партнером у реалізації пілотного проекту виступила компанія ElectroUA – один з провідних гравців у розвитку інфраструктури зарядних станцій в Україні.

Із запуском першої електрозарядної станції Нафтогаз досліджує перспективу масштабного виходу на ринок електрозарядних комплексів в Україні. У разі комерційного успіху пілотного проекту, компанія планує розгорнути мережу електроавтозарядок по всій країні.

Нафтогаз зосереджений на максимальному впровадженні принципів сталого розвитку. Ключовим пріоритетом компанії в реалізації екологічної стратегії є ініціативи у сфері декарбонізації та відновлюваної енергетики. Зокрема, в 2020 році загальний запланований бюджет Нафтогазу на екологічні програми складає майже 400 млн грн.


Департамент з комунікацій
НАК «Нафтогаз України»



Інші новини