Нафтогаз оголошує відкриті торги на закупівлю послуг із управління проектом трансформації визначених сфер діяльності

Основні завдання, які мають бути реалізовані радником, включають: забезпечення ефективного управління проектом трансформації визначених сфер діяльності групи Нафтогаз, включаючи діяльність з транспортування природного газу; підтримку групи Нафтогаз у виборі підходу, заходів та операційних планів щодо ...

НАК «Нафтогаз України» оголошує відкриті торги на закупівлю послуг з управління проектом трансформації визначених сфер діяльності компанії, включаючи супроводження відокремлення діяльності з транспортування газу.

Нафтогаз активно підтримує реформування ринку природного газу України з метою досягнення його лібералізації та подальшої інтеграції з ринком Європейського Союзу, докладає зусиль для забезпечення зростання цінності групи Нафтогаз, ефективності і прозорості. Це вимагає упровадження масштабних ініціатив для забезпечення виконання вимог європейського та українського законодавства, покращення діяльності компаній та максимізації цінності активів групи.

Основні завдання, які мають бути реалізовані радником, включають: забезпечення ефективного управління проектом трансформації визначених сфер діяльності групи Нафтогаз, включаючи діяльність з транспортування природного газу; підтримку групи Нафтогаз у виборі підходу, заходів та операційних планів щодо оптимізації активів, що підлягають трансформації; створення централізованого сервісного центру для надання послуг учасникам енергетичного ринку України та іноземним компаніям; забезпечення ефективного управління процесом відокремлення діяльності з транспортування природного газу; забезпечення реалізації оптимальних стратегічних опцій для діяльності зі зберігання природного газу у відповідності до кращих світових практик; управління проектною інтеграцією, ризиками, якістю і строками в процесі виконання договору.

Очікувана вартість закупівлі не перевищить 6,5 млн дол. США. Строк надання послуг – протягом двох років (орієнтовно - до червня 2020 року) з дати укладання договору.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – до 14:00 год. 05.04.2018.

Учасники торгів повинні відповідати кваліфікаційним критеріям та умовам тендерної документації.

З детальними умовами закупівлі можна ознайомитись на веб-порталі системи публічних електронних закупівель Prozorro за посиланням: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-03-06-001062-c.
За довідками щодо проведення торгів звертатися за тел. +380445863809, +380445863967 або електронною поштою на адресу [email protected].
 


Департамент з корпоративних комунікацій
Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України»

 

Інші новини