Нафтогаз оголосив тендер на надання банківських контргарантій для імпорту газу з Європи

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» запрошує фінансові установи взяти участь у відкритих торгах на надання банківських платіжних контргарантій на 40 млн доларів США для забезпечення поставок газу з Європи.

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» запрошує фінансові установи взяти участь у відкритих торгах на надання банківських платіжних контргарантій на 40 млн доларів США для забезпечення поставок газу з Європи.

Очікувана вартість закупівлі становить майже 23,71 млн грн (у тому числі у 2015 році – майже 3,86 млн грн, у 2016 році -18,30 млн грн, у 2017 році – 1,55 млн грн). Строк надання послуг – до 31 грудня 2016 р.

Призначення фінансової послуги: для отримання безвідкличних безумовних банківських гарантій платежу за першою вимогою від іноземних банків, які мають кредитний рейтинг не нижче Baa2 Moody’s або аналогічний від S&P або Fitch для забезпечення придбання та транспортування природного газу в Україну через європейські газотранспортні системи, шляхом укладання відповідних договорів з постачальниками природного газу та/або операторами ГТС, зокрема, Eustream (Словаччина).

Учасники повинні відповідати кваліфікаційним критеріям, мати професійне обладнання, працівників відповідної кваліфікації, документально підтверджений досвід виконання аналогічних договорів та фінансову спроможність.

Розмір тарифу за надання та управління послугою не повинен перевищувати 2% річних від загальної суми контргарантій, включаючи тарифи іноземного банку.

Забезпеченням за контргарантіями можуть виступати майнові права на отримання грошової виручки за контрактами, майнові права на отримання грошових коштів, що розміщені на рахунках у банку, товари в обігу.

Кінцевий строк подання пропозицій конкурсних торгів – 20.08.2015.

З детальними умовами закупівлі можна ознайомитись на веб-порталі Уповноваженого органу «Державні закупівлі» за адресою в мережі інтернет www.tender.me.gov.ua, оголошення №166034, ВДЗ №293/1/1(15.07.2015) від 15.07.2015.

За довідками з технічних питань можна звертатися за тел. (044) 586 3848, щодо проведення торгів та отримання документації конкурсних торгів – тел. (044) 586 3768.

Управління по зв’язках з громадськістю
Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України»



Інші новини