Нафтогаз підтримує пропозицію Європейської Комісії продовжити дію «зимового пакету»

НАК «Нафтогаз України» вітає пропозицію Єврокомісії щодо продовження дії угоди, погодженої українською, російською сторонами та Єврокомісією ...

НАК «Нафтогаз України» вітає пропозицію Єврокомісії щодо продовження дії угоди, погодженої українською, російською сторонами та Єврокомісією в ході тристоронніх переговорів в Брюсселі 30 жовтня 2014 р. (так званого «зимового пакету»), до кінця наступного осінньо-зимового періоду. В підтримку цієї пропозиції та з метою забезпечення співробітництва між компаніями, Нафтогаз направив ВАТ «Газпром» листа, де запропонував розглянути можливість продовження дії «зимового пакету».

27 березня українська сторона отримала від віце-президента Єврокомісії пана Шевчовича листа, в якому йдеться про його пропозицію російській стороні залишити в дії поточний механізм ціноутворення на російський газ, що постачається Газпромом для українських споживачів. Віце-президент Шевчович також повідомив українську та російську сторону щодо готовності Єврокомісії провести тристоронню зустріч в Брюсселі в середині квітня.

Нафтогаз підтверджує готовність взяти участь в такій зустрічі для обговорення зазначених пропозицій.

Управління по зв’язках з громадськістю
Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України»



Інші новини