Нафтогаз повторно оголошує тендер на закупівлю послуг з проведення незалежних фінансових та антикорупційних розслідувань

З метою виявлення та знешкодження неправомірних дій, в тому числі і запобігання економічному шахрайству НАК «Нафтогаз України» повторно оголошує відкриті торги на закупівлю послуг з проведення незалежних фінансових та антикорупційних розслідувань (Forensic)

З метою виявлення та знешкодження неправомірних дій, в тому числі і запобігання економічному шахрайству НАК «Нафтогаз України» повторно оголошує відкриті торги на закупівлю послуг з проведення незалежних фінансових та антикорупційних розслідувань (Forensic).

Попередні торги, оголошені 13 липня, були відмінені згідно з ч.1 ст.31 Закону України «Про публічні закупівлі», через невідповідність учасників торгів умовам тендерної документації, а також невідповідність кваліфікаційним критеріям, зазначеним у тендерній документації.

Послуги, які мають бути надані підрядником до 31 грудня 2018 року, включатимуть розслідування щодо:

- підозрілих операцій;
- фальсифікації фінансової звітності;
- порушень нормативно-правової бази;
- хабарництва та корупції;
- неналежних бізнес-відносин;
- незаконного привласнення активів;
- конфлікту інтересів.

Очікується, що залучення міжнародних експертів сприятиме побудові ефективної внутрішньої системи протидії корупції та удосконаленню бізнес-процесів у Групі Нафтогаз.

Очікувана вартість закупівлі послуг складає до 26 млн грн.

Серед вимог до потенційних учасників тендеру – наявність працівників відповідної кваліфікації, які володіють міжнародними сертифікатами, мають необхідні знання та досвід у проведенні міжнародних фінансових та антикорупційних розслідувань, наявність досвіду виконання аналогічних договорів. Крім того, учасник має підтвердити наявність належним чином облаштованого офісу/офісів на території країн ЄС.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – до 11:00 год. 30 жовтня 2017 року.

З детальними умовами закупівлі можна ознайомитись на веб-порталі системи публічних електронних закупівель Prozzoro за посиланням: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-09-28-001790-a

За довідками щодо проведення торгів звертатися за тел. (044) 586-38-09.
 

Департамент з корпоративних комунікацій
Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України»

 

Інші новини