Нафтогаз призначить Павла Станчака президентом Укртрансгазу

Павел Юзеф Станчак понад 25 років працює в галузі транспортування, розподілу та зберігання газу. У 2003-2004 роках у PGNiG відповідав за відокремлення функції оператора газотранспортної системи та утворення незалежного оператора ГТС Польщі Gaz-System S.A.

Наглядова рада НАК «Нафтогаз Україна» одностайно погодила обрання Павла Юзефа Станчака на посаду президента ПАТ «Укртрансгаз». Нафтогаз, як власник 100% акцій Укртрансгазу, затвердить це рішення відповідно до вимог статутів обох компаній.

Павел Юзеф Станчак понад 25 років працює в галузі транспортування, розподілу та зберігання газу. У 2003-2004 роках у PGNiG відповідав за відокремлення функції оператора газотранспортної системи та утворення незалежного оператора ГТС Польщі Gaz-System S.A. Він продовжував працювати на посаді технічного директора – члена правління Gaz-System до 2008 року, де відповідав за розробку та виконання інвестиційних планів, поточну технічну підтримку газотранспортної системи, координацію процесів отримання дозволів та ліцензій з відповідними державними регуляторами та органами.

Зараз пан Станчак працює технічним директором – членом правління PGNiG Technologie S.A. та відповідає за проектування та будівництво нових газопроводів.

Павел Юзеф Станчак народився у 1963 році, здобув інженерно-технічну освіту в інституті ім. Еміліана Конопчинського (Варшава), закінчив Варшавський технологічний університет, Головний торговельний інститут (Варшава), отримав ступінь МВА у Бредфордському університеті та Академії Леона Козмінського (Варшава).

Департамент з корпоративних комунікацій
Національної акціонерної компанії
«Нафтогаз України»



Інші новини