Нафтогаз збільшує ціну пропозиції на закупівлю газу на внутрішньому ринку у серпні

З урахуванням пропозицій учасників ринку НАК «Нафтогаз України» збільшує ціну пропозиції на закупівлю у серпні цього року природного газу власного видобутку у приватних газодобувних підприємств України з 8 088,00 до 8 209,00 грн за тис. куб. м (без ПДВ)

З урахуванням пропозицій учасників ринку НАК «Нафтогаз України» збільшує ціну пропозиції на закупівлю у серпні цього року природного газу власного видобутку у приватних газодобувних підприємств України з 8 088,00 до 8 209,00 грн за тис. куб. м (без ПДВ).

У липні Нафтогаз оголошував тестову закупівлю газу за ціною 7 629,00 грн за тис. куб. м (без ПДВ), у червні – за ціною 6 900,00 грн за тис. куб. м (без ПДВ). Зважаючи на те, що в період літнього сезону попит на газ традиційно низький, Нафтогаз не отримав жодної пропозиції від постачальників газу. Тому компанія збільшила запропоновану ціну на серпень.

Примірний договір купівлі-продажу природного газу, перелік необхідних документів та контактну інформацію розміщено на сайті компанії за цим посиланням.

Довідково. Відповідно до постанови КМУ від 22 березня 2017 р. № 187 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу» (зі змінами) ціна реалізації газу для забезпечення потреб населення складає 4 942 грн за 1000 куб. м, без ПДВ.

Департамент з корпоративних комунікацій
Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України»


Інші новини