НАК «Нафтогаз України» направила ВАТ «Газпром» проект додаткової угоди, яка дозволить врегулювати всі спірні питання в частині імпорту російського газу

НАК «Нафтогаз України» направила ВАТ «Газпром» проект додаткової угоди до Контракту купівлі-продажу природного газу між НАК «Нафтогаз України» та ВАТ «Газпром» ...

НАК «Нафтогаз України» направила ВАТ «Газпром» проект додаткової угоди до укладеного 19 січня 2009 р. Контракту купівлі-продажу природного газу на період з 2009 по 2019 рр. між НАК «Нафтогаз України» та ВАТ «Газпром».

Додатковою угодою передбачається внесення змін до умов Контракту в частині ціни, обсягів та умов поставок природного газу.

2 червня відбудеться четвертий раунд тристоронніх переговорів у складі Україна–Росія–ЄС з питань поставок російського газу в Україну. НАК «Нафтогаз України» налаштована на продовження переговорів з ВАТ «Газпром» у конструктивному руслі.

Довідково: 30 травня НАК «Нафтогаз України» перерахувала ВАТ «Газпром» 786,3 млн. дол. США за природний газ, імпортований у лютому-березні 2014 р., повністю сплативши поставки природного газу в Україну за І квартал 2014 р. за ціною 268,5 дол. США за тис. куб. м, яка не оспорюється Компанією.

Управління по зв’язках з громадськістю
Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України»


Інші новини