ЗАГАЛЬНЕ ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗАКУПІВЛІ

Оновлена інформація

Країна: Україна
Проект: Кредитна лінія для НАК «Нафтогаз України» на закупівлю газу
Сектор: Природні ресурси
№ проекту: 47283
Джерело фінансування: ЄБРР
Тип оголошення: Загальне оголошення про закупівлі
Дата публікації: 27 травня 2016 року
Дата завершення: 1 квітня 2017 року
ЗАГАЛЬНЕ ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗАКУПІВЛІ

Це повідомлення оновлює попереднє Загальне оголошення про закупівлі, опубліковане 10 серпня 2015 року. Публічне акціонерне товариство «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» має намір використати грошові кошти кредиту від Європейського банку реконструкції та розвитку (далі – Банк) для фінансування торгівельних операцій та реалізації проекту подолання дефіциту поточних операцій з купівлі та продажу природного газу.
Проект має загальну орієнтовну вартість до 300 мільйонів доларів США, передбачає придбання природного газу для поставок в Україну через з’єднувальні трубопроводи з Європейським Союзом.

Очікується, що другий попередній кваліфікаційний відбір для вищевказаного контракту/контрактів почнеться в другому кварталі 2016 року.

Контракти, які фінансуватимуться за рахунок кредитних коштів Банку, регулюються політикою та правилами закупівель Банку, спираються на стандартні процедури та практики закупівель природного газу в країнах Європейського Союзу, та будуть відкриті для фірм з будь-якої країни. Кредитні кошти Банку не використовуватимуться для здійснення платежів фізичним або юридичним особам за імпорт товарів, якщо такі платежі або імпорт заборонені рішенням Ради Безпеки Організації Об’єднаних Націй, ухваленим відповідно до Розділу VII Статуту Організації Об’єднаних Націй або відповідно до закону чи офіційного розпорядження країни Покупця.

Контактна особа для зацікавлених постачальників, підрядників та консультантів:
Борис Главацький,
Начальник відділу
Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України»
вул. Б. Хмельницького, 6
Київ, 01601, Україна
Тел.: +380 (44) 586-34-19
[email protected]
www.naftogaz.com


Інші новини