ЗАПРОШЕННЯ ДО ПОПЕРЕДНЬОГО ВІДБОРУ

ЗАПРОШЕННЯ ДО ПОПЕРЕДНЬОГО ВІДБОРУ
Країна: Україна
Проект: Кредит на закупівлю газу Національною акціонерною компанією «Нафтогаз України»
Сектор: Природні ресурси
Код проекту: 47283
Джерело фінансування: ЄБРР
Тип повідомлення: Запрошення до Попереднього відбору
Дата випуску: 17 Березня 2017 року
Дата закінчення: 18 Квітня 2017 року


ЗАПРОШЕННЯ ДО ПОПЕРЕДНЬОГО ВІДБОРУ

Це Запрошення до Попереднього відбору слідує за Загальним оголошенням про закупівлі для цього проекту, що було опубліковане на сайті ЄБРР в розділі Оголошення про проектні закупівлі (http://www.ebrd.com/work-with-us/procurement/notices.html) 10 Серпня 2015 року та оновлене 27 Травня 2016 року та 17 Березня 2017 року.

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України», далі – «Клієнт», планує використати кошти позики Європейського Банку Реконструкції Розвитку, далі – «Банк» на закупівлю природного газу.

Клієнт планує провести попередній відбір підприємств та партнерств для участі у процедурах закупівлі природного газу, які будуть проведені в період з 15 Травня 2017 року до 20 Січня 2018 року.

Попередній відбір та процедури закупівлі, що будуть фінансуватися коштами позики Банку, відкриті для підприємств та партнерства з будь-яких країн.

Документи попереднього відбору будуть надаватися безкоштовно в електронній формі в форматі MS Word.

Документи попереднього відбору повинні бути підготовлені та надіслані на адресу електронної пошти, вказану нижче, до 18 Квітня 2017 року.

З метою максимізації кількості допущених до процедур закупівлі учасників за цією позикою, не зважаючи на вище встановлену початкову кінцеву дату подання документів попереднього відбору, процедура попереднього відбору залишатиметься відкритою для нових учасників протягом терміну дії позики. Зацікавлені компанії та партнерства можуть надавати заяву на участь у попередньому відборі після початкової кінцевої дати подання документів попереднього відбору. Заявки на участь у попередньому відборі надані після початкової дати подання документів будуть оброблятися згідно з процедурою зазначеною у Статті 15 Документу попереднього відбору.

Підприємства, що бажають отримати документи попереднього відбору, повинні надіслати електронний лист-запит Клієнту, використовуючи таку контактну інформацію:


Борис Главацький
Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України”
вул. Б. Хмельницького 6
Київ, 01601, Україна
тел. +380 (44) 586-34-19
[email protected]
www.naftogaz.com


Інші новини