Зустріч з представниками ЗМІ голови правління компанії Андрія Коболєва та директора з розвитку бізнесу Юрія Вітренка

3 грудня у ценральному офісі компанії відбулась зустріч з представниками ЗМІ голови правління Андрія Коболєва та директора з розвитку бізнесу Юрія Вітренка на тему: «Реформування корпоративної системи управління Нафтогазом».

3 грудня у ценральному офісі компанії відбулась зустріч з представниками ЗМІ голови правління Андрія Коболєва та директора з розвитку бізнесу Юрія Вітренка на тему: «Реформування корпоративної системи управління Нафтогазом». Керівники компанії надали інформацію та відповіли на запитання щодо таких проблем: реформування системи корпоративного управління Нафтогазом за стандартами OECD; розділення та реструктуризація Нафтогазу; план–графік дій щодо впровадження системи корпоративного управління Нафтогазом; структура та функції Нафтогазу після його розділення.

Шановні відвідувачі сайту! Пропонуємо переглянути презентацію, що демонструвалась під час виступу Андрія Коболєва, інфрмаційні матеріали «План дій щодо корпоративного управління ПАТ НАК «Нафтогаз України», а також відеозапис зустрічі. Оскільки захід тривав майже 2 години, для зручності відеозапис розділено на 4 частини.
Також пропонуємо вам окремо аудіозапис зустрічі.


Частина 1


Частина 2


Частина 3


Частина 4


Фоторепортаж









 
Управління по зв‘язках з громадськістю
Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України»

 

Інші новини