8,8 мільйона українців отримують газ з 1 травня від Нафтогазу за ціною 7,96 грн

З 1 травня 2022 року до реєстру Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» підключені 8,8 млн українських домогосподарств, які отримували газ від постачальника «останньої надії» (ПОН), відповідно до річного тарифного плану «Фіксований» з однією з найвигідніших цін на ринку — 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості транспортування).

Відповідне рішення ухвалив ОГТСУ та Міністерство енергетики України. Це не вперше, коли ГК «Нафтогаз України» захищає інтереси споживачів постачальника «останньої надії». Завдяки нашим спільним зусиллям з владою їхній тариф на газ становитиме 7,96 грн/куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки).

Таким чином, для забезпечення безперебійного газопостачання в умовах воєнного стану всі споживачі, які раніше отримували природний газ від 17 постачальників під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» (104.ua) та ТОВ «Одесагаз-Постачання», з 1 травня 2022 року забезпечуються газом від Нафтогазу.

Звертаємо увагу, що нові клієнти проводять оплати з попереднім постачальником за газ, отриманий до 30 квітня 2022 року, а з 1 травня 2022 року оплачують газ на рахунки ГК «Нафтогаз України».

Зміна ціни актуальна для клієнтів, які донедавна отримували газ від місцевих газопостачальних компаній у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій і Чернігівській областях.

Інші новини