Олексій Чернишов на зустрічі з Atlantic Council: Наша мета – переосмислити архітектуру енергетичної безпеки Європи та роль України в ній

Перетворення України на енергетичний хаб та майбутня архітектура енергетичної безпеки Європи. Про це йшлося на зустрічі очільника Групи Нафтогаз Олексія Чернишова з делегацією Atlantic Council сьогодні, 25 травня 2023 року, в Києві.

«Наша спільна мета – переосмислити архітектуру енергетичної безпеки Європи та роль України в ній. Наголосили: для цього надважливо вже сьогодні працювати над порядком денним реформ. Це є єдиним шляхом для залучення приватних іноземних інвестицій та технологій», – повідомив Олексій Чернишов.

Він також додав, що радий бачити безумовну підтримку України та готовність спільно працювати над забезпеченням української і глобальної енергетичної безпеки.

Україна має всі шанси стати новим європейським енергетичним хабом. Працюватимемо над цим разом», – зазначив очільник Групи Нафтогаз.

 

Нагадуємо, що АТ «Укртрансгаз» став другим у Європі оператором газосховищ, що успішно пройшов сертифікацію відповідно до нових правил ЄС.

Інші новини