Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 20.00 27 лютого 2022 року

Служби і сервіси ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” працюють в звичайному режимі.  Контакт-центр компанії обробив за сьогодні 85 дзвінків.

Принагідно висловлюємо величезну вдячність нашим клієнтам, які  навіть у такий складний час продовжують справно сплачувати за газопостачання. Люди, ви — неймовірні!

АТ “Донецькоблгаз” звитяжно продовжує роботу. Було повністю відновлено постачання до 12 високоповерхівок у місті Торецьк. Разом з тим, у зв’язку з бойовими діями у Волновасі, дуже сильно пошкоджено газову інфраструктуру, що забезпечує, зокрема, навколишні населені пункти. Через ураження газорегулюючих підстанцій було відключено газопостачання до населених пунктів Стрітенка та Свободне, а також смт Новотроїцького. Наші колеги продовжують робити максимум, щоб підтримувати подальшу роботу інфраструктури в цей час.
 
Працівники охорони Новороздільської ТЕЦ, сьогодні близько обіду, затримали невідомого чоловіка поблизу ТЕЦ. Вів себе дивно, спостерігав за ТЕЦ, а  побачивши охорону, спробував втекти, його затримали та передали правоохоронним органам. Невідомий мав при собі карту Львівської області. Що робив біля режимного підприємства — з'ясовують правоохоронці.

На Новороздільській ТЕЦ та на філії "Новороздільські електромережі" посилено охорону озброєними добробатівцями.  Новояворівська та Новороздільська ТЕЦ подають тепло та гарячу воду всім споживачам. Мешканці Нового Роздолу та Новояворівська безперебійно отримують електроенергію.

ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" за минулу добу виконало всі замовлення споживачів на постачання природного газу. Перебоїв у газопостачанні бюджетних установ, виробників тепла, релігійних організацій, промислових підприємств та інших не зафіксовано. 

Компанія розглядає можливості для забезпечення ТЕС природним газом як резервним паливом на випадок необхідності. Такий страховий механізм допоможе гарантувати сталу роботу енергосистеми до завершення опалювального періоду.

АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

АТ “Укртрансгаз” й АТ «Укртранснафта» продовжують працювати у штатному режимі. 

ВАТ “Кіровоградгаз” працює в звичайному режимі без позаштатних ситуацій. 
 
АТ «Укрспецтрансгаз» працює з дотриманням вимог воєнного стану.

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, Telegram,  Twitter).

Слава Україні! 

Інші новини