1,8 мільйона українців обрали ГК «Нафтогаз України»

За рік кількість клієнтів ГК «Нафтогаз України» зросла на 1 мільйон 400 тисяч українських домогосподарств.

Саме така кількість обрала своєю газопостачальною компанією «Нафтогаз України» у 2021 році.

Станом на грудень 2021 року ГК «Нафтогаз України» обслуговує вже понад 1,8 мільйона побутових клієнтів. Усього рік тому їх кількість налічувала 450 тис. українських домогосподарств.

Нагадаємо, вільний ринок газу запрацював 1 серпня 2020 року. У перші місяці клієнтами ГК «Нафтогаз України» стало 355 тис. споживачів. Відразу після відкриття ринку газу компанія отримувала 100–200 заявок на добу, а з січня 2021 року щомісячна динаміка становила понад 1500 заявок щодня. 

У червні 2021 року, через десять місяців після відкриття ринку газу, до компанії підключився мільйонний клієнт. Таким чином, кількість клієнтів ГК «Нафтогаз України» за рік зросла більше ніж у п’ять разів.

Аналіз клієнтської бази компанії показує, що найбільше нових клієнтів проживає у Полтавській, Донецькій і Херсонській областях. Середній рахунок за газ в опалювальний період становить 800 гривень на місяць.

ГК «Нафтогаз України» працює в усіх областях України та пропонує своїм клієнтам можливість сплачувати комунальні платежі онлайн — через особистий кабінет, чатботи у вайбері та телеграмі. Кожний сотий рахунок оплачується за допомогою чатботів.

Подати заявку на підключення до ГК «Нафтогаз України» можна кількома зручними способами:

заповнити заявку на нашому сайті (https://gas.ua/uk/home/join); 

через додаток «Приват24»;

у 1 700 відділеннях «Нової пошти»;

у відділеннях банків ПУМБ й Ощадбанк;

у центрах оплат та підключень ГК «Нафтогаз України».

Наразі ГК «Нафтогаз України» пропонує тарифний план «Фіксований» з однією з найвигідніших цін на ринку природного газу — 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості розподілу / доставки) до кінця опалювального сезону — 30 квітня 2022 року. 

Інші новини