Нафтогаз через високий попит продовжив прийом заявок від підприємств ТКЕ на закупівлю газу за умовами трирічного контракту

До Нафтогаз Трейдингу для укладення таких угод звернулося вже 329 підприємств ТКЕ та ОСББ

ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» через високий попит продовжує прийом заявок від підприємств теплокомуненрего (ТКЕ) та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) з власними котельнями на укладення трирічних контрактів постачання газу.

Станом на сьогодні, до Нафтогаз Трейдингу для укладення таких угод звернулося вже 329 підприємств ТКЕ та ОСББ.

Водночас, Нафтогаз Трейдинг просить виробників тепла, що працюють лише в опалювальний період, також не зволікати з підписанням угод на постачання газу. Важливо вчасно спланувати свою діяльність та встигнути скористатися вигідною для тепловиробників спеціальною пропозицією Нафтогазу.

Нагадаємо, Нафтогаз Трейдинг пропонує виробникам тепла укласти трирічні угоди на постачання газу за довгостроковою ринковою ціною. Ціна на перший рік становить 7,42 грн за один кубометр газу (з ПДВ, але без врахування тарифу оператора газотранспортної системи).

У межах контракту довгострокова ринкова ціна поширюється лише на обсяг природного газу, який відповідає історичному обсягу споживання ТКЕ для виробництва тепла і гарячої води для потреб населення за аналогічний період.

Для прискорення укладання угод Нафтогаз Трейдинг просить споживачів подавати повний пакет документів.


Департамент з інтегрованих комунікацій
НАК «Нафтогаз України»
 

 

Інші новини