Нафтогаз обрав оцінювача резервів вуглеводнів нафтогазових родовищ і перспективних площ

НАК «Нафтогаз України» за підсумками проведених відкритих конкурсних торгів обрала компанію Ryder Scott Company, LP (США) для проведення незалежної оцінки резервів ...

НАК «Нафтогаз України» за підсумками проведених відкритих конкурсних торгів обрала компанію Ryder Scott Company, LP (США) для проведення незалежної оцінки резервів (запасів/ресурсів) вуглеводнів нафтогазових родовищ і перспективних площ Нафтогазу, ПАТ «Укргазвидобування» та філії Нафтогазу в Арабській Республіці Єгипет станом на 31 грудня 2014 р. Також буде проведена оцінка резервів (запасів/ресурсів) вуглеводнів нафтогазових родовищ і перспективних площ ДАТ «Чорноморнафтогаз» і Нафтогазу, які розташовані в Криму та акваторії Чорного і Азовського морів, станом на 31 грудня 2013 р.

У тендері взяли участь 11 компаній: 4 компанії з США, 3 з Великобританії, компанії з Канади, Норвегії, Польщі та України.

<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:204; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-520092929 1073786111 9 0 415 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman","serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}span.SpellE {mso-style-name:""; mso-spl-e:yes;}.MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}.MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;}@page WordSection1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:42.55pt 42.5pt 42.55pt 70.9pt; mso-header-margin:35.45pt; mso-footer-margin:35.45pt; mso-paper-source:0;}div.WordSection1 {page:WordSection1;}-->
Компанія Країна
1 RPC Energy (RPC Group Plc.) Великобританія
2 AGR Petroleum Consultants Норвегія
3 ДП «УКРНАУКАГЕОЦЕНТР» НАК «Надра України» Україна
4 DeGolyer and MacNaughton Corp. США
5 Miller and Lents, Ltd. США
6 Ryder Scott Company, LP США
7 Gaffney, Cline & Associates Великобританія
8 BAYPHASE LIMITED Великобританія
9 Efir Energy Sp. z o. o. Польща
10 Netherland, Sewell & Associates, Inc. США
11 Sproule International Limited Канада

 

За результатами конкурсу переможцем стала компанія Ryder Scott, один зі світових лідерів в області оцінки запасів вуглеводнів нафтогазових родовищ. Клієнтами Ryder Scott є Shell, Chevron, Eni, Qatar Petroleum Int, ConocoPhillips Co та інші великі нафтогазові компанії світу.

Вартість акцептованої пропозиції склала 1,5 млн дол. Пропозиція Ryder Scott повністю задовольнила всі кваліфікаційні вимоги, що висувались Нафтогазом, і набрала найбільшу кількість балів за результатами оцінки. Договір між сторонами повинен бути укладений до 9 квітня 2015 р.

Основними завданнями, які мають бути реалізовані Ryder Scott: збір, аналіз, систематизація і аудит геолого-геофізичних і геолого-промислових матеріалів по нафтогазових родовищах та перспективних площах; незалежна оцінка резервів (запасів/ресурсів) вуглеводнів нафтогазових родовищ та перспективних площ; визначення очікуваної чистої приведеної вартості та очікуваних чистих доходів по родовищах та перспективних площах; складання консолідованого звіту з незалежної оцінки резервів (запасів/ресурсів) вуглеводнів нафтогазових родовищ та перспективних площ; аналіз договорів про спільну діяльність на родовищах Нафтогазу та Укргазвидобування та підготовка відповідних звітів.


Управління по зв‘язках з громадськістю
Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України»



Інші новини