Нафтогаз з початку червня уклав 141 угоду з тепловиробниками на постачання газу

Документи для укладення угод подали більше 180 виробників тепла

ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» з моменту виходу на ринок газу зі спеціальною пропозицією для виробників тепла уклало вже 141 трирічний контракт.

Станом на 16 червня до Нафтогаз Трейдингу звернулося 181 підприємство теплокомуненерго (ТКЕ) та об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) з власними котельнями. Частина поданих документів ще проходить перевірку для подальшого укладання угоди та включення споживача до реєстру оператора ГТС України.

Загалом Нафтогаз Трейдинг очікує, що газ в межах пропозиції замовлять близько 360 виробників тепла, які працюють влітку, а також низка підприємств, які використовують газ тільки взимку.

Нагадаємо, Нафтогаз Трейдинг пропонує виробникам тепла укласти трирічні угоди на постачання газу за довгостроковою ринковою ціною та її індексацією один раз на рік (з урахуванням зміни котирувань на європейському хабі NCG та курсу валют). Ціна на перший рік становить 7,42 грн за один кубометр газу (з ПДВ, але без врахування тарифу оператора газотранспортної системи).

У межах контракту довгострокова ринкова ціна поширюється лише на обсяг природного газу для виробництва тепла і гарячої води для потреб населення, який відповідає історичному обсягу споживання ТКЕ за аналогічний період.

Для прискорення укладання угод Нафтогаз Трейдинг просить споживачів подавати повний пакет документів.


Департамент з інтегрованих комунікацій
НАК «Нафтогаз України»
 

 

Інші новини