Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз за 28 березня — 3 квітня 2023 року

  • АТ «Донецькоблгаз» продовжує постачати блакитне паливо мешканцям Донеччини — 220 867 побутових абонентів підключені до системи газопостачання.

    При цьому минулого тижня на території Донецької області котельні закінчили опалювальний сезон і перестали відбирати газ.

    Однак менше роботи в наших хоробрих газовиків не стає — колеги ліквідовували наслідки обстрілів і природних катаклізмів. За тиждень виявлено та усунено 37 пошкоджень газопроводів, з яких 11 — у місті Костянтинівка. Через буревій в області також зафіксовано 7 витоків газу — газові мережі було пошкоджено внаслідок падіння дерев.

    Дякуємо колегам, що і попри буревії, і попри обстріли продовжують якісно робити свою роботу заради людей.
  • Завдяки нашим чудовим фахівцям з АТ «Укргазвидобування» Група Нафтогаз запустила найпотужнішу свердловину за останні 2,5 роки, яка дає понад 460 тис. куб. м газу на добу. 

    Компанія також незмінно продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться у безпосередній близькості до лінії зіткнення.
  • АТ «Укртранснафта» продовжує забезпечувати надійну роботу нафтотранспортної системи України. Об’єкти товариства працюють у штатному режимі.
  • АТ «Укртрансгаз - Оператор газосховищ України» працює у штатному режимі. 
  • Незмінно всі діджитал-сервіси ГК «Нафтогаз України» працюють у повному доступі. За тиждень контакт-центр опрацював 170 719 дзвінків.
  • Минулого тижня Новояворівська та Новороздільська ТЕЦ (Нафтогаз Тепло) працювали у звичному режимі. Зниження температури повітря завадило завершенню опалювального сезону. Тепловики продовжують обігрівати помешкання, комунальні та державні установи.

    Філія «Новояворівські електромережі» та філія «Новороздільські електромережі» працюють стабільно. Електроенергію отримують усі споживачі Новояворівська, Нового Роздолу та прилеглих населених пунктів.
  • Усі виробничі об'єкти ПАТ «Укрнафта» працюють у штатному режимі.
  • АТ «Укрспецтрансгаз» працює у штатному режимі в умовах воєнного стану.

Прес-служба НАК «Нафтогаз України» продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії у соціальних мережах (Facebook, Telegram, Twitter).

Слава Україні!

Інші новини