Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 18.00 20 квітня 2022 року.

АТ “Донецькоблгаз” продовжує триматися.  Наступи та бойові дії активізувалися одразу з чотирьох напрямків.

За добу зруйновано підвідний газопровід до одного з сіл області, чим зупинено газопостачання для 608 споживачів. Відновлено раніше пошкоджені мережі для 70 домівок.

Продовжується переведення ГРП і ШГРП на літній режим роботи.

В багатьох місцях провести ремонти та відновити газопостачання неможливо через активні бої та масовані артилерійські обстріли

Споживачі ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг” за добу збільшили використання природного газу на 4 відсотки через похолодання. 

Усі діджитал сервіси ГК «Нафтогаз України» працюють в повному доступі. Контакт-центр за сьогодні опрацював 1800 дзвінків.

Доба на Львівщині минула спокійно. Після завершення опалювального сезону у Новому Роздолі та Новояворівську розпочалися гідравлічні випробування. Працівники підприємств проводять ремонти обладнання ТЕЦ та теплових мереж.

Філія "Новороздільські електромережі" та філія "Новояворівські електромережі" працюють у звичному режимі з дотриманням вимог воєнного стану. Електроенергію отримують усі споживачі Нового Роздолу, Новояворівська та прилеглих населених пунктів.

АТ "Укртранснафта" продовжує забезпечувати стабільну роботу нафтотранспортної системи України.
 
АТ "Укрспецтрансгаз" працює в штатному режимі в умовах воєнного стану. 

Шебелинський НПЗ не працює понад місяць.

Об'єкти мережі ПСГ АТ “Укртрансгаз” залишаються під посиленою охороною та продовжують працювати у штатному режимі.

АТ “Укргазвидобування” стабільно продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює у  звичайному режимі. 
 
Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, TelegramTwitter).

Інші новини