Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 18.00 7 квітня 2022 року

В зоні діяльності АТ “Донецькоблгаз” продовжуються запеклі бої, а наші хоробрі колеги невтомно ремонтують мережі. Сьогодні, як й обіцяли вчора, маємо позитивний баланс: 330 клієнтам вдалось відновити газопостачання, 126 домогосподарств відключено у зв’язку з пошкодженням інфраструктури, для 43 розподіл збережено оперативними ремонтами. 

Споживачі ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг” за добу скоротили використання природного газу майже на 2 відсотки — до 50 млн куб. м. Незначне зменшення споживання відбулося у виробників тепла та електроенергії. 

Доба у Новому Роздолі та Новояворівську пройшла спокійно, але колективи ТЕЦ не втрачають пильності. ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська працюють у звичному режимі з дотриманням вимог воєнного стану. Тепло та гарячу воду отримують усі споживачі. Філія "Новороздільські електромережі" та філія "Новояворівські електромережі" працюють стабільно. Електроенергією забезпечені мешканці Нового Роздолу,  Новояворівська та прилеглих населених пунктів.

Усі діджитал сервіси ГК "Нафтогаз України" працюють в повному доступі. Контакт-центр цілодобово приймає дзвінки від клієнтів зі всієї України, за четвер опрацьовано 200 дзвінків.  Щиро дякуємо всім нашим клієнтам, які продовжують сплачувати рахунки за газ — саме завдяки вашій небайдужості та відповідальному ставленню ми можемо працювати та забезпечувати українців теплом.

АТ “Укргазвидобування” стабільно продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

Об'єкти мережі ПСГ АТ “Укртрансгаз” залишаються під посиленою охороною та продовжують працювати у штатному режимі.

АТ "Укртранснафта" та АТ "Укрспецтрансгаз" продовжують роботу в штатному режимі. 

Шебелинський НПЗ наразі не працює. 

ВАТ “Кіровоградгаз” працює у  звичайному режимі. 

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, TelegramTwitter).

Слава Україні! 

Інші новини