Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 18.00 8 квітня 2022 року.

Зона діяльності АТ “Донецькоблгаз” продовжує бути однією з найгарячіших точок військових дій. На околицях низки населених пунктів ведуться артилерійські бої — багато нових руйнувань, постраждалих та загиблих. Герої-слюсарі, зварювальники, техніки, водії майже невпинно продовжують ремонтувати мережі.

За добу втрачено газопостачання для 9 квартир та  106 домогосподарств. При цьому постачання відновлено  61 квартирі та 101 домогосподарству. 45 клієнтів вдалося не відключати від газопостачання завдяки оперативним ремонтам тимчасовими матеріалами. 

Нашим колегам сьогодні також вдалося відновити газогін до автозаправної станції, яка є ключовим джерелом палива для комунальної техніки низки населених пунктів.

Контакт-центр ГК "Нафтогаз України" продовжує приймати дзвінки від клієнтів. За сьогодні ми отримали 1300 дзвінків зі всієї України. Традиційно є особистий кабінет та чатботи працюють чітко, як наші звитяжні Збройні сили України.

Споживачі ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг” за добу скоротили використання природного газу на 4 відсотки. Зменшили споживання збутові компанії для потреб населення, бюджетні та релігійні організації, а також виробники тепла та електроенергії. 

Доба на Львівщині минула спокійно. ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська працюють безаварійно та у звичному режимі. Працівники дотримуються вимог воєнного стану. Майже 60 тисяч містян безперебійно отримують тепло та гарячу воду. Філія "Новороздільські електромережі" та філія "Новояворівські електромережі" працюють стабільно. Електроенергією забезпечені мешканці Нового Роздолу, Новояворівська та прилеглих населених пунктів.

АТ “Укргазвидобування” стабільно продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

Об'єкти мережі ПСГ АТ “Укртрансгаз” залишаються під посиленою охороною та продовжують працювати у штатному режимі.

АТ "Укртранснафта" та АТ "Укрспецтрансгаз" продовжують роботу в штатному режимі. 

Шебелинський НПЗ наразі не працює. 

 ВАТ “Кіровоградгаз” працює у  звичайному режимі. 

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, TelegramTwitter).

Слава Україні! 

Інші новини