Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз за 3-9 січня 2023 року

  • Перший тиждень нового року окупанти розпочали з масованих атак, тому АТ «Донецькоблгаз» продовжує постійно лагодити мережі, щоб зберегти тепло для жителів Донеччини.

    Обстрілами було пошкоджено газопроводи наземних і підземних мереж. Понад 200 метрів газопроводу було збито з опор, внаслідок чого відбулася його деформація.

    Але попри інтенсивні атаки ворога протягом тижня фахівцям області вдалося відновити газопостачання до майже 15 тисяч абонентів.

    З 2 по 9 січня Донецькоблгаз поновив доступ до блакитного палива 2 375 абонентам приватного сектору. Активна робота тривала та триватиме цього тижня у багатоквартирних будинках. За перший тиждень 2023 року газовики під'єднали 8 543 квартири.

    Загалом відновлено газопостачання до 191 443 абонентів Донецької області у 79 населених пунктах.
  • Минулого тижня АТ «Укртрансгаз» завершив масштабну реконструкцію центрального блоку свердловин на одному із підземних газосховищ. Проведені роботи дозволили збільшити ресурс роботи обладнання, мінімізувати аварійні ризики, автоматизувати всі виробничі процеси та заощадити енергоносії при подальшому обслуговуванні та роботі центрального блоку.

    При цьому об‘єкти мережі підземних газосховищ залишаються під посиленою охороною та продовжують працювати у штатному режимі.
  • Усі діджитал-сервіси ГК «Нафтогаз України» працюють у повному доступі. За тиждень контакт-центр опрацював 116 454 дзвінки.
  • Новояворівська та Новороздільська ТЕЦ (Нафтогаз Тепло) минулого тижня працювали у звичному режимі. Усі споживачі отримували тепло згідно із затвердженими температурними графіками. Теплогенеруюче обладнання ТЕЦ працювало безаварійно, а тепла погода на Львівщині сприяла економії газу.

    Філія «Новояворівські електромережі» та філія «Новороздільські електромережі» працювали у штатному режимі та подавали електроенергію споживачам згідно з розробленими графіками та вказівками диспетчера НЕК «Укренерго».
  • ПАТ «Укрнафта» оголосило перші тендери на закупівлю власного автотранспорту для перевезення нафтопродуктів. 

    Виробничі об'єкти компанії працюють у штатному режимі.
  • АТ «Укргазвидобування» продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться у безпосередній близькості до лінії зіткнення.
  • АТ «Укртранснафта» продовжує забезпечувати надійну роботу нафтотранспортної системи України. Об’єкти товариства працюють у штатному режимі.
  • АТ «Укрспецтрансгаз» працює у штатному режимі в умовах воєнного стану.
  • ВАТ «Кіровоградгаз» працює у звичайному режимі.

Прес-служба НАК «Нафтогаз України» продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії у соціальних мережах (Facebook, Telegram, Twitter).

Слава Україні! 

Інші новини