Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 18.00 4 червня 2022 року

Ситуація в зоні діяльності АТ “Донецькоблгаз” без змін. Тривають бойові дії, стан — стабільно важкий. Магістральний газопровід залишається пошкодженим, наразі полагодити його Оператор ГТС не може. Через це більшість клієнтів компанії продовжують бути без газу.

При цьому компанія продовжує забезпечувати газопостачання для двох громад зони обслуговування. Йдеться про близько 1900 домогосподарств.

Усі діджитал сервіси ГК "Нафтогаз України" працюють в повному доступі. Контакт-центр отримав 396  дзвінків. Принагідно дякуємо нашим клієнтам, що вчасно передають показання газового лічильника оператору ГРМ.

Виробники тепла  з 1 червня до 31 липня 2022 року отримуватимуть газ від ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" за ціною 7,42 грн (з урахуванням ПДВ) за кубометр. Ці умови поширюються на обсяг газу,  необхідний для забезпечення гарячого водопостачання. Більше про це тут.

При цьому споживачі Нафтогаз Трейдингу  за добу зменшили  використання природного газу на 35%. 

ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська працюють у звичному режимі. Черговий та оперативний персонал слідкує за роботою обладнання ТЕЦ.

Попри вихідні, філія "Новороздільські електромережі" та філія "Новояворівські електромережі" працюють стабільно та безперебійно подають електроенергію споживачам Нового Роздолу, Новояворівська та прилеглих населених пунктів.

Об'єкти мережі ПСГ АТ “Укртрансгаз” залишаються під посиленою охороною та продовжують працювати у штатному режимі.

АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

АТ "Укртранснафта" та АТ "Укрспецтрансгаз" надалі працюють в штатному режимі в умовах воєнного стану.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює у  звичайному режимі. 

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, TelegramTwitter).

Слава Україні!

Інші новини