Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 18.00 7 червня 2022 року

Ситуація в зоні обслуговування АТ “Донецькоблгаз” залишається важкою, але наші хоробрі колеги продовжують працювати.

У Краматорську, Покровську, Костянтинівці, Дружківці команда компанії здійснює ремонти та ревізії тих вузлів, які неможливо виконати при наявності тиску газу в мережі.

Нагадуємо, що зараз більшість клієнтів компанії продовжують бути без газу у зв’язку з пошкодженням магістрального газопроводу.

При цьому нашим колегам вдалось зберегти газопостачання для 2-х громад області. Завдяки цьому близько 1900 сімей зони обслуговування продовжують отримувати газ.  

Усі діджитал сервіси ГК "Нафтогаз України" працюють в повному доступі. Контакт-центр отримав 1800  дзвінків. Принагідно дякуємо нашим клієнтам за оплати.

Споживачі ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг” за добу зменшили використання природного газу  на 3,6%. 

ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська працюють у звичному режимі. На підприємстві тривають планові ремонти та підготовка теплових мереж до опалювального періоду.

Філія "Новороздільські електромережі" та філія "Новояворівські електромережі" працюють стабільно. Підприємства готують обладнання до осінньо-зимового сезону. Тривають  роботи на повітряних лініях електропередач та ремонти трансформаторних підстанцій. Електроенергію отримують усі споживачі Нового Роздолу, Новояворівська та прилеглих населених пунктів.

Об'єкти мережі ПСГ АТ “Укртрансгаз” залишаються під посиленою охороною та продовжують працювати у штатному режимі.

АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

АТ "Укртранснафта" та АТ "Укрспецтрансгаз" надалі працюють в штатному режимі в умовах воєнного стану.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює у  звичайному режимі. 

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, TelegramTwitter).

Слава Україні!

Інші новини