Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 18.00 23 березня 2022 року

Водії та транспорт Укртрансгазу допомагають благодійним організаціям доставляти гуманітарну допомогу до найгарячіших точок України. Перший автомобіль із медикаментами, одягом та їжею, зібраними у Польщі та наданими благодійним фондом “Добрий брат”, уже прибув зі Львова до Полтави. Далі вантаж переправлять до Харкова за допомогою благодійної організації, що співпрацює з Червоним Хрестом. 

При цьому об'єкти мережі ПСГ залишаються під посиленою охороною та продовжують працювати у штатному режимі.

Колеги з АТ “Донецькоблгаз” продовжують щоденну битву за тепло в оселях українців. Сьогодні фахівці локалізовували та ліквідовували аварійні ситуації на системах газопостачання.  Виконали ремонт шафового газорегуляторного пункту (ШГРП) по тимчасовій схемі. Відновили розподіл природного газу 15 споживачам. Окрім цього, колеги встигають виконувати регламентні роботи з обслуговування систем газопостачання.

Усі діджитал сервіси ГК "Нафтогаз України" працюють в повному доступі, зокрема, чатботи Telegram, Viber та Facebook (на відміну від русні). Протягом 22-23 березня, контакт-центр компанії обробив понад 4500 дзвінків від клієнтів з усієї України. Раді бути з вами на зв’язку та щиро дякуємо всім нашим клієнтам, які продовжують сплачувати рахунки  за газ — саме завдяки вашій небаздужості та відповідальному ставленню ми можемо працювати та забезпечувати українців теплом.

АТ “Укргазвидобування” від імені Нафтогазу направили листи зі словами вдячності керівникам сервісних компаній «великої четвірки» – Halliburton, Schlumberger, Weatherford і Baker Hughes. Наприкінці минулого тижня всі вони прийняли одностайне рішення – жодних нових проектів в росії.  В той же час компанія стабільно продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська  працюють у звичному режимі з дотриманням правил воєнного стану. Тепло та гарячу воду безперебійно отримують усі споживачі. Філії "Новороздільські електромережі" та "Новояворівські електромережі" працюють стабільно та забезпечують електроенергією мешканців Нового Роздолу, Новояворівська та прилеглих населених пунктів.

Споживачі ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг” за добу скоротили використання природного газу на 6 відсотків — до 74 млн куб. м через потепління.  Компанія уклала договір на постачання газу з ПрАТ "Миколаївська ТЕЦ" у межах механізму покладення спеціальних обов’язків (ПСО) відповідно до постанови уряду №298 від 16 березня. 

Продовжується підготовка документів з АТ "Херсонська ТЕЦ", ТОВ "Сумитеплоенерго", ТОВ "Фірма "ТЕХНОВА", КП "Київтеплоенерго", ПрАТ "Харківська ТЕЦ-5", що також визначені Міненерго для отримання газу від "Нафтогаз Трейдингу" у режимі ПСО.  

АТ «Укртранснафта» продовжує роботу у штатному режимі.

АТ «Укрспецтрансгаз» працює з дотриманням вимог воєнного стану. 

Роботу Шебелинського нафтопереробного заводу (НПЗ) наразі не відновлено.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює у  звичайному режимі. 

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, Telegram,  Twitter).

Слава Україні!

Інші новини