Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 18.00 11 травня 2022 року

Усі діджитал сервіси ГК «Нафтогаз України» працюють в повному доступі. Ба більше, в них вже є нові рахунки за спожитий газ у квітні. Контакт-центр отримав 2235 дзвінків від клієнтів. Принагідно нагадуємо, що зараз як ніколи важливо сплачувати рахунки за спожитий газ.

Представники піротехнічного відділу Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області провели навчання для працівників Богородчанського ПСГ АТ “Укртрансгаз”. Нашим фахівцям розповіли, як розрізняти вибухонебезпечні предмети, що робити у разі  їхнього виявлення, а також як  убезпечити себе та оточуючих у кризовій ситуації. Більше про тренінг можна дізнатись тут.

При цьому об'єкти мережі ПСГ залишаються під посиленою охороною та продовжують працювати у штатному режимі.

Бойові дії в зоні обслуговування АТ ”Донецькоблгаз” тривають, а наші хоробрі колеги продовжують за кожної нагоди лагодити мережі.

Сьогодні в понад 10 населених пунктах фахівці накладали бандажі, чим зберегли подачу газу для людей без відключень. Також за добу відновлено газопостачання для 904 осель.

ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська працюють у звичному режимі. Працівники підприємств виконують регламентні та ремонтні роботи на ТЕЦ та теплових мережах згідно з графіком. 

Філія "Новороздільські електромережі" та філія "Новояворівські електромережі" працюють стабільно. Електроенергією забезпечені усі споживачі Нового Роздолу, Новояворівська та прилеглих населених пунктів.

Споживачі ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг” за добу збільшили використання природного газу на 3,1%.

АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

АТ "Укртранснафта" та АТ "Укрспецтрансгаз" надалі працюють в штатному режимі в умовах воєнного стану.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює у звичайному режимі. 

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, TelegramTwitter).

Слава Україні!

Інші новини