Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 18.00 12 травня 2022 року

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" утримує ціну на газ у межах річного тарифного плану "Фіксований" - на рівні 7,96 за куб. м. Таке рішення було ухвалено через воєнний стан та економічну ситуацію, яка склалася в країні.

Договори між 2,2 млн українських домогосподарств і компанією будуть автоматично продовжені. Більше про це тут: https://cutt.ly/xHaW123 

Усі діджитал сервіси ГК "Нафтогаз України" працюють в повному доступі. Контакт-центр отримав 3575  дзвінків від клієнтів. 

Наші колеги з АТ "Донецькоблгаз" кажуть, що схоже сьогодні в окупантів не було часу щільно обстрілювати цивільних. ЗСУ працюють 💪

За добу росіяни пошкодили мережі для 170 абонентів. Наші колеги відновили газопостачання для 1 696 сімей.

ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська працюють у звичному режимі. Ведуться роботи з підготовки обладнання ТЕЦ та теплових мереж до нового опалювального сезону. 

Філія "Новороздільські електромережі" та філія "Новояворівські електромережі" працюють стабільно. Електроенергію отримують усі споживачі Нового Роздолу, Новояворівська та прилеглих населених пунктів.

Об'єкти мережі ПСГ АТ “Укртрансгаз” залишаються під посиленою охороною та продовжують працювати у штатному режимі.

Споживачі ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг” за добу зменшили використання природного газу на 3,2%.

АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

АТ "Укртранснафта" та АТ "Укрспецтрансгаз" надалі працюють в штатному режимі в умовах воєнного стану.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює у  звичайному режимі. 

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, TelegramTwitter).

Слава Україні!

Інші новини