Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 18.00 13 травня 2022 року

Сьогодні в зоні діяльності АТ “Донецькоблгаз” потерпали Бахмут, Авдіївка, Торецьк та низка інших населених пунктів не тільки на лінії розмежування. 

Наприклад, в м. Торецьк в результаті авіаудару було знищено 20 метрів наземного  газопроводу середнього тиску діаметром 108 мм. Відновити ділянку газопроводу наразі немає можливості, оскільки на місці, де був прокладений газопровід, утворилася велика воронка діаметром 15 м та глибиною до 6 м. Ведуться активні бойові дії.

За сьогодні 169 абонентів відключено, але наші колеги змогли відновити газопостачання для 55 сімей.

Фахівці одного із сервісних підприємств Укртрансгазу розпочали роботу над створенням нових засобів захисту для наших військових. Цього разу на прохання бійців однієї з військових частин наші колеги взялися модернізовувати цивільні автомобілі для їх подальшого використання у бою. Більше про це тут

При цьому об'єкти мережі ПСГ АТ “Укртрансгаз” залишаються під посиленою охороною та продовжують працювати у штатному режимі.

Усі діджитал сервіси ГК "Нафтогаз України" працюють в повному доступі. Контакт-центр отримав 4109 дзвінків від клієнтів. Принагідно нагадуємо, що зараз як ніколи важливо сплачувати рахунки за спожитий газ.

ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська працюють у звичному режимі.  Після першого етапу гідравлічних випробувань працівники ТЕЦ ліквідовують пориви на теплових мережах та готують обладнання теплоелектроцентралей до опалювального сезону.

Філія "Новороздільські електромережі" та філія "Новояворівські електромережі" працюють стабільно. Електроенергію отримують усі споживачі Нового Роздолу, Новояворівська та прилеглих населених пунктів.

Споживачі ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг” за добу зменшили використання природного газу майже на 6%.

АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

АТ "Укртранснафта" та АТ "Укрспецтрансгаз" надалі працюють в штатному режимі в умовах воєнного стану.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює у  звичайному режимі. 

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, TelegramTwitter).

Слава Україні!

Інші новини