Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 18.00 16 травня 2022 року

Окупанти продовжують атакувати населені пункти в зоні обслуговування АТ “Донецькоблгаз”, а наші хоробрі колеги й надалі працюють на Перемогу!

За добу вимушено відключено газопостачання для 347 абонентів. При цьому вдалось відновити мережі для 69 сімей.

Команда одного із сервісних підприємств Укртрансгазу розпочала виготовлення турбопічок для наших хлопців і дівчат на передовій. Чому це важливо можна прочитати за посиланням.

При цьому об'єкти мережі ПСГ АТ “Укртрансгаз” залишаються під посиленою охороною та продовжують працювати у штатному режимі.

Усі діджитал сервіси ГК "Нафтогаз України" працюють в повному доступі. Зверніть увагу, там вже доступні рахунки за квітень, які чекають на оплати від клієнтів. Контакт-центр отримав 2726 дзвінків. Принагідно нагадуємо, що зараз як ніколи важливо сплачувати рахунки за спожитий газ.

Споживачі ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг” за добу збільшили використання природного газу  на 0,9%. 

Доба на Львівщині минула спокійно. ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська працюють у звичному режимі. Працівники теплоелектроцентралей готують обладнання до опалювального сезону. Особлива увага до підготовки теплових мереж. Вже у червні повинен відбутися другий етап гідравлічних випробувань.

Філія "Новороздільські електромережі" та філія "Новояворівські електромережі" працюють стабільно. Електроенергію отримують усі споживачі Нового Роздолу, Новояворівська та прилеглих населених пунктів.

АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

АТ "Укртранснафта" та АТ "Укрспецтрансгаз" надалі працюють в штатному режимі в умовах воєнного стану.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює у  звичайному режимі. 

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, TelegramTwitter).

Слава Україні! 

Інші новини