Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 19.00 26 травня 2022 року.

Оплата за допомогою Apple Pay та Google Pay відтепер доступна в особистому кабінеті клієнтів ГК “Нафтогаз України” my.gas.ua. Найприємніше — комісія відсутня. Більше про новацію за посиланням.

При цьому усі діджитал сервіси компанії незмінно працюють в повному доступі. Контакт-центр отримав 1400  дзвінків. Принагідно дякуємо нашим клієнтам за оплати.

В зоні діяльності АТ “Донецькоблгаз” ситуація стабільно важка — більшість абонентів відключено через те, що рашисти пошкодити магістральний газопровід, а активні бойові дії не дають Оператор ГТС його полагодити.

Ситуація в двох громадах, де вдалось зберегти газопостачання, також без змін. Нових відключень немає.

Доба на Львівщині минула спокійно. ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська працюють у звичному режимі. На підприємствах тривають плановані поточні ремонти. Працівники продовжують підготовку теплових мереж до опалювального періоду.

Філія "Новороздільські електромережі" та філія "Новояворівські електромережі" працюють стабільно. Підприємства забезпечують електроенергією споживачів Нового Роздолу, Новояворівська та прилеглих населених пунктів.

Споживачі ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг” за добу збільшили використання природного газу  на 0,1%. 

Об'єкти мережі ПСГ АТ “Укртрансгаз” залишаються під посиленою охороною та продовжують працювати у штатному режимі.

Усі діджитал сервіси ГК "Нафтогаз України" працюють в повному доступі. Контакт-центр отримав 1228 дзвінків. Принагідно дякуємо нашим клієнтам за оплати.

АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

АТ "Укртранснафта" та АТ "Укрспецтрансгаз" надалі працюють в штатному режимі в умовах воєнного стану.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює у  звичайному режимі. 

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, TelegramTwitter).

Слава Україні! 

Інші новини