Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз за 3 — 10 жовтня

Коротко про стан та роботу підприємств Групи Нафтогаз за сьогодні, 10 жовтня 2022 року, та попередній тиждень.

Об‘єкти мережі ПСГ АТ “Укртрансгаз-Оператор газосховищ України” залишаються під посиленою охороною та продовжують стабільно працювати.

Окрім цього підприємство незмінно продовжує допомагати нашим захисникам. Минулого тижня на фронт було передано буржуйки, чотири вантажівки підвищеної прохідності та чергову партію засобів, виготовлених із металу, що був наданий Групою Метінвест у рамках спільного благодійного проекту. 

АТ "Донецькоблгаз" продовжує підготовку до повернення газопостачання в окремі райони Донеччини.  Всі підрозділи працюють в посиленому режимі.

Сьогодні, 10 жовтня, відкрилися абонентські відділи у всіх управліннях, здійснюється прийом замовлень на підключення, уточнюються показники лічильників.

Сьогодні та вчора ударами ворожих ракет були пошкоджені мережі в Костянтинівці та Слов‘янську, однак, завдяки зусиллям наших колег, всі вражені мережі вже відремонтовано.

АТ "Укргазвидобування" продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” продовжує стабільно працювати заради своїх клієнтів. 

Всі діджитал-сервіси компанії незмінно працюють в повному доступі. За тиждень контакт-центр компанії опрацював  187 527 дзвінків.

ТЕЦ Новояворівська та Нового Роздолу не пошкоджені. На жаль, в Новому Роздолі було пряме попадання в підстанцію НЕК Укренерго, через це споживачі міста наразі залишаються без електроенергії. В Новояворівську також були проблеми з роботою підстанції, однак подачу електроенергії вже відновлено всім споживачам.   

7 жовтня 2022 року Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" придбала природний газ у результаті відкритих торгів. Усього в аукціоні взяли участь 11 компаній, два продавці змогли реалізувати ресурс. Загальний обсяг купівлі — 2,8 млн куб. м. Середня ціна — 38 637,14 грн за 1000 куб. м з ПДВ.

АТ "Укртранснафта" та АТ "Укрспецтрансгаз" надалі працюють в штатному режимі в умовах воєнного стану.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює у  звичайному режимі. 

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (FacebookTelegram,  Twitter).

Слава Україні! 

Інші новини