Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз за 18-24 жовтня 2022 року

АТ “Донецькоблгаз” працює в посиленому режимі і продовжує повертати газ Донеччині. Станом на сьогодні вже надійшло 42 тис. заяв на підключення, приєднано до мережі більше двох тисяч абонентів приватного сектору, йде підготовка до запуску котелень.

Наразі в області працює 54 бригади із запуску і 10 аварійних бригад. На жаль, система була без тиску майже півроку, всі пошкодження неможливо відразу виявити. Наші невтомні колеги вже ведуть перемовини з ПАТ "Кіровоградгаз" про допомогу в ремонтах.

Абонент-відділи компанії також працюють на повну, докладну інформацію розміщено на сайті за посиланням.

Компанії-нерезиденти повертають свій газ на зберігання в Україну. Від початку жовтня обсяги газу, що нерезиденти зберігають у ПСГ  АТ “Укртрансгаз - Оператор газосховищ України” в режимі Митного складу, збільшилися у понад 7 разів. Більше тут.

Також вісім місяців поспіль команда компанії реалізує благодійну програму із підтримки українських військових. За цей час вдалося зібрати на допомогу ЗСУ понад 11,6 млн грн! Лише за минулий місяць благодійні рахунки поповнилися на майже 1,5 млн грн. Зі звітом про допомогу нашим захисникам можна ознайомитись тут.

Укргазвидобування запустило свердловину на Харківщині з дебітом понад 140 тис. куб. м газу на добу. Досягти такої високої продуктивності вдалося завдяки якісному проведенню трьох стадій гідророзриву пласта. Більше деталей тут.

Окрім цього, обсяг буріння нових свердловин у вересні 2022 року сягнув рекордного показника – 30 222 метри. Більше того, у вересні буровики також встановили рекорд із добової проходки – 1 504 метри. Детальну інформацію можна переглянути тут.

Всі діджитал-сервіси ГК “Нафтогаз України” працюють у повному доступі. За тиждень контакт-центр компанії опрацював  понад 131 тис. дзвінків.

Працівники філії "Новороздільські електромережі" та  філії "Новояворівські електромережі" (Нафтогаз Тепло) минулий тиждень працювали у надважких умовах запобігаючи аварійним відключенням енергосистеми.

Після терористичних ракетних обстрілів енергетичної інфраструктури, в усіх областях України виникли складнощі з постачанням електроенергії. Наразі ситуацію у Новому Роздолі та Новояворівську вдалося стабілізувати. Електроенергію отримують усі споживачі.

ТЕЦ обох міст готові до опалювального сезону. Цього тижня у Новому Роздолі буде заповнено теплоносієм (без підігріву) внутрішньобудинкові мережі. Опалювальний сезон розпочнеться у містах після відповідного розпорядження міських голів.

АТ "Укрспецтрансгаз" та АТ “Укртранснафта” надалі працюють у штатному режимі в умовах воєнного стану.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює у  звичайному режимі.

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, TelegramTwitter).

Слава Україні!

Інші новини