Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 12:00 2 березня 2022 року

АТ “Донецькоблгаз” продовжує боротись за своїх клієнтів попри  надскладні умови. Вночі було здійснено обстріл Костянтинівки, що призвів до пошкодження газової інфраструктури. Наразі аварійно-ремонтна бригада вже провела необхідні роботи для відновлення газопостачання.


На жаль, через численні ушкодження газопроводів відбулось відключення абонентів с. Богоявленка, Волноваського району Донецької області. Йдеться про 407 абонентів. Наразі відновити постачання у населений пункт неможливо. Загалом без газу лишається 5087 абонентів.

Працівники Новороздільської ТЕЦ мішками з піском укріплюють підходи до теплоцентралі. ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська працюють у звичному режимі.  Тепло та гаряча вода подаються безперебійно. Філії Новояворівські електромережі" та Новороздільські електромережі" подають електроенергію усім споживачам. 

ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" забезпечує газопостачання великих споживачів у повному обсязі. Порушень у роботі не зафіксовано. Компанія звертається до партнерів з проханням оперативно повідомляти про ризики та проблемні питання діяльності для врахування в роботі. Забезпечення сталого газопостачання, зокрема для промисловості, виробників тепла та електроенергії для населення має вкрай важливе значення, особливо у період воєнної агресії, та є спільною відповідальністю всіх зацікавлених сторін.

АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, що знаходяться поблизу лінії зіткнення.

АТ “Укртрансгаз” й АТ «Укртранснафта» продовжують працювати у штатному режимі. ПСГ здійснюють відбір газу у необхідних обсягах.

Усі діджитал-сервіси та сайт ТОВ Газопостачальна компанія  “Нафтогаз України” працюють стабільно та знаходяться в постійному контакті з клієнтами.

АТ "Укрспецтрансгаз" працює з дотриманням вимог воєнного стану.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює в звичайному режимі. 

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, Telegram,  Twitter).

Слава Україні! 

Інші новини