Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 12:00 27 лютого 2022 року

АТ “Донецькоблгаз”  продовжує роботу,   попри надзвичайно складні умови та бойові дії в зоні діяльності. В місті Торецьк перебито 150 мм газопровід середнього тиску. На котельні відсутнє газопостачання, без тепла знаходиться 12 багатоповерхівок. Наразі вщухає обстріл. Колеги мають план щодо відновлення роботи котельні. По решті територій — без змін. Хлопці, тримайтесь!

ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" з 27 лютого розпочало постачання природного газу підприємствам теплоенергетики, бюджетним установам та релігійним організаціям, що припинили чи мали припинити отримувати паливо за контрактом з компанією за борги. Рішення прийнято для підтримки споживачів в період воєнного стану.

Постачальник має достатній ресурс газу для забезпечення споживачів. В тому числі у лютому "Нафтогаз Трейдинг" використовує обсяги газу, імпортовані Національною акціонерною компанією "Нафтогаз України" з Польщі, Словаччини та Угорщини. Планується, що у березні компанія отримуватиме природний газ з цих же напрямків.

АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

АТ "Укрспецтрансгаз" працює з дотриманням вимог воєнного стану.

АТ “Укртрансгаз” й АТ "Укртранснафта" продовжують працювати у штатному режимі. 

Служби і сервіси ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” працюють в звичайному режимі, виконуючи роботу з прийому-передачі природного газу контрагентам та обробляючи запити побутових споживачів газу. 

Новояворівська та Новороздільська ТЕЦ (Львівська область), які знаходяться в управлінні ТОВ “Нафтогаз Тепло”,  працюють в звичному режимі.  Тепло та гарячу воду мають усі споживачі. "Новояворівські електромережі" та "Новороздільські електромережі" забезпечують електроенергією своїх споживачів.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює в звичайному режимі без позаштатних ситуацій. 
 
Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, Telegram,  Twitter).

Слава Україні!

Інші новини