Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 12:00 7 березня 2022 року

ГК "Нафтогаз України" продовжує постачати газ та надавати послуги своїм клієнтам у повному обсязі. Усі клієнти мають можливість оплатити рахунки за газ онлайн та дізнатися актуальний стан рахунку через особистий кабінет та чат-боти, які доступні та працюють 24/7. За добу компанія отримала понад 11 тисяч платежів від клієнтів. Ми дякуємо всім за оплати!

АТ “Донецькоблгаз” розпочав відновлювальні роботи на всіх ділянках своєї зони діяльності, де це можливо. Шляхом накладання бандажів ліквідовано значну кількість локальних ушкоджень. На жаль, через відсутність зв’язку в регіоні ускладнюється процес визначення точної кількості абонентів, що перебувають без газу.

Нафтотранспортна система України (АТ "Укртранснафта") продовжує роботу в штатному режимі. 

Роботу Шебелинського НПЗ наразі не вдалось відновити. Черговий персонал та сам об’єкт у безпеці. Одна з АЗС мережі U.GO/Укргазвидобування внаслідок обстрілів отримала незначні ушкодження. Персонал не постраждав.

Об'єкти мережі ПСГ АТ “Укртрансгаз” знаходяться під посиленою охороною та продовжують працювати у штатному режимі, крім Краснопопівського підземного газосховища на Луганщині (зупинене у зв’язку з бойовими діями у безпосередній близькості до об'єкта).

ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" за минулу добу забезпечило природним газом майже 12 тисяч споживачів: виробників тепла, бюджетні та релігійні організації, промисловість та інших. Обсяг постачання перевищив 70 млн куб. м. Ресурс компанії дозволяє задовольнити попит споживачів у повному обсязі.

АТ “Укргазвидобування” стабільно продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

АТ "Укрспецтрансгаз" працює з дотриманням вимог воєнного стану.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює у  звичайному режимі. 

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, Telegram,  Twitter).

Слава Україні!

Інші новини