Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 18.00 13 березня 2022 року.

Наші колеги з АТ "Донецькоблгаз" продовжують героїчно виконувати свою роботу. Сьогодні замінено близько 20 метрів ділянок газопроводів. Відновлено газопостачання 107 будинкам приватного сектору (в тому числі один населений пункт). Наразі відключено від газопостачання 606 квартир в багатоповерхових будинках.

Авіація російських загарбників завдала ракетного удару по Міжнародному центру миротворчості та безпеки, що неподалік Новояворівська. Є загиблі та поранені. Вибухами було пошкоджено 2 високовольтні лінії 10 кВ, якими електроенергію подають до кількох населених пунктів.

Щоб якнайшвидше відновити електропостачання, дві бригади енергетиків Філії "Новояворівські електромережі" розпочали ремонтні роботи одразу після закінчення повітряної тривоги. Вже до 15.00 електропостачання відновили усім споживачам.

Філія "Новороздільські електромережі" працює у звичному режимі та подає електроенергію споживачам підприємства.

ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська працюють стабільно та безперебійно забезпечують теплом та гарячою водою містян двох міст.

Об'єкти мережі ПСГ АТ “Укртрансгаз” знаходяться під посиленою охороною та продовжують працювати у штатному режимі, крім Краснопопівського підземного газосховища на Луганщині (зупинене у зв’язку з бойовими діями у безпосередній близькості до об'єкта).

ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг” за 12 березня поставило споживачам 88 млн куб. м природного газу. Добове споживання збільшилось на 16 відсотків за рахунок теплових електростанцій (рішенням уряду компанію покладені спеціальні обов’язки щодо постачання природного газу для 12 ТЕЦ до 30 квітня 2022 р. (постанова КМУ від 6 березня 2022 р. № 222). "Нафтогаз Трейдинг" має необхідний ресурс для задоволення всіх заявок.

Усі діджитал сервіси ГК "Нафтогаз України" працюють в повному доступі. Клієнти, які вказали свою електронну адресу, отримали протягом доби рахунки. За вчора компанія отримала 48 тис оплат. Дякуємо всім клієнтам, які сплачують рахунки в цей непростий час — ми працюємо завдяки вашій відповідальній позиції.

АТ “Укргазвидобування” стабільно продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

АТ "Укртранснафта" та АТ "Укрспецтрансгаз" продовжують роботу у штатному режимі в умовах воєнного стану.

Шебелинський нафтопереробний завод (НПЗ) вже понад два тижні призупинений через загрозу обстрілів.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює у звичайному режимі. Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії у соціальних мережах (Facebook, Telegram, Twitter).

Слава Україні! 

Інші новини