Укртранснафта отримала всі необхідні документи для відновлення роботи трубопроводу Самара – Західний напрямок

АТ «Укртранснафта» отримало усі необхідні документи для експлуатації та належного управління українською ділянкою нафтопродуктопроводу «Самара-Західний напрямок».

Зокрема, 14 та 15 вересня компанія отримала від Державної митної служби реєстрацію створення зон митного контролю на терміналах у Смизі та Новоград-Волинському.

Укртранснафта повністю підтверджує готовність надавати послуги з транспортування дизельного пального транзитом та для потреб внутрішніх замовників і запрошує потенційних партнерів (постачальників пального) до співпраці.

За додатковою інформацією щодо договірних умов з транспортування дизельного палива нафтопродуктопроводом контрагенти можуть звертатись за тел.: +380 44 201 57 38, е-mail: [email protected]

Нагадаємо, Укртранснафта підписала із Агентством з розшуку та менеджменту активів (АРМА) договір на управління українською частиною нафтопродуктопроводу «Самара-Західний напрямок» терміном на 5 років. Відповідно до умов договору Укртранснафта має права та обов’язки щодо провадження господарської діяльності з транспортування, зберігання, перевалки на автомобільний та залізничний транспорт нафтопродуктів. Також компанія зобов’язується впродовж 5 років забезпечувати не менше 1,1 млн грн щомісячного доходу держави від управління нафтопродуктопроводом.

Для управління нафтопродуктопроводом Укртранснафта створила у своїй організаційній структурі окремий департамент. До його складу ввійшли працівники Укртранснафти і ТОВ «Прикарпатзахідтранс» – провідні спеціалісти з транспортування нафтопродуктів магістральними трубопроводами.

Інші новини