Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 18.00 14 травня 2022 року

В зоні діяльності АТ “Донецькоблгаз” не вщухають артилерійські обстріли. Наші хоробрі фахівці ремонтують посічення, наскрізні руйнування, розриви та руйнування газопроводів одразу після зупинки атак ворога.

За сьогодні внаслідок бойових дій вимушено відключено від газу 165 абонентів. Поновити газопостачання за добу вдалося до 67 осель.

Попри численні складнощі, пов’язані з війною, АТ “Укргазвидобування” у березні-квітні запустили в роботу нові міжпромислові газопроводи у центральних і східних областях України. Сумарний ефект – близько 100 тис. куб. м газу добового видобутку. Більше про це тут

Компанія також продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

Усі діджитал сервіси ГК "Нафтогаз України" працюють в повному доступі. Контакт-центр отримав 622 дзвінків від клієнтів. Принагідно нагадуємо, що зараз як ніколи важливо сплачувати рахунки за спожитий газ.

ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська працюють у звичному режимі. Протягом тижня працівники ТЕЦ проводили регламентні та ремонтні роботи на теплоелектроцентралях та тепломережах, готуючи підприємства до опалювального сезону.

Філія "Новороздільські електромережі" та філія "Новояворівські електромережі" працюють стабільно. Працівники  роблять усе, щоб споживачі Нового Роздолу, Новояворівська та прилеглих населених пунктів були безперебійно забезпечені електроенергією.

Споживачі ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг” за добу збільшили використання природного газу  на 0,2%.

Об'єкти мережі ПСГ АТ “Укртрансгаз” залишаються під посиленою охороною та продовжують працювати у штатному режимі.

АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

АТ "Укртранснафта" та АТ "Укрспецтрансгаз" надалі працюють в штатному режимі в умовах воєнного стану.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює у  звичайному режимі. 

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, TelegramTwitter).

Слава Україні!

Інші новини