Уряд затвердив PwC незалежним аудитором для перевірки звітності Нафтогазу за 2021-2022 роки

Консолідована фінансова звітність охоплює фінансову звітність Нафтогазу та близько 30 підприємств Групи Нафтогаз

За результатами аукціону у системі Prozorro, Кабінет Міністрів України (КМУ) призначив ТОВ «Аудиторська фірма «ПрайсвотерхаусКуперс (Аудит)» (далі — PwC) суб'єктом аудиторської діяльності, який проведе обов’язковий аудит фінансової звітності НАК «Нафтогаз України» за 2021-2022 роки. Відповідне рішення було прийнято на засіданні КМУ сьогодні,14 квітня 2021 року.

Вартість послуг за договором складе 54 млн 154 тис. грн. В аукціоні також брали участь й інші компанії «великої четвірки» — компанії Deloitte та Ernst & Young.

Відповідно до умов проведеного тендеру, всі учасники мали відповідати кваліфікаційним критеріям, зокрема, мати достатній штат фахівців, документально підтверджений досвід надання аналогічних послуг та необхідну матеріально-технічну базу.

 

Довідка

 

За умовами тендеру, PwC здійснить аудит консолідованої та окремої фінансової звітності за 2021 та 2022 роки, складеної у відповідності до міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ). Крім того, до основних завдань також входять огляд проміжної окремої та консолідованої звітності та послуги з супроводження випуску єврооблігацій.

Консолідована фінансова звітність охоплює фінансову звітність Нафтогазу та близько 30 підприємств Групи Нафтогаз, зокрема, АТ «Укргазвидобування», АТ «Укртранснафта», АТ «Укртрансгаз», ПАТ «Укрнафта» тощо.

Послуги з супроводження випуску єврооблігацій включають підготовку та випуск Листів-запевнень для цілей випуску єврооблігацій та інших документів, підготовка яких є стандартною умовою для випуску та розміщення єврооблігацій.

 


Департамент з інтегрованих комунікацій
НАК «Нафтогаз України»
 

 

Інші новини