Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 18.00 21 березня 2022 року.

В зоні діяльності АТ “Донецькоблгаз” тривають обстріли, від яких, зокрема, страждає газова інфраструктура. За сьогодні без природного газу залишилось щонайменше 172 квартири в багатоповерхових будинках та 15 приватних будинків. В той же час нашим колегам вдалося відновити газопостачання промисловому підприємству, що забезпечує населення теплом. Майже завершені роботи по встановленню «посилених» бандажів на газопроводі середнього тиску.  Дякуємо всім нашим співробітникам за професійні дії в складних умовах війни, ви — найкращі!

​​АТ “Укртрансгаз” віддав одне зі своїх приміщень (яке не скажемо, не будем тішити орків інформацією) під хаб для розподілу гуманітарної допомоги.  При цьому об'єкти мережі ПСГ залишаються під посиленою охороною та продовжують працювати у штатному режимі.

Усі діджитал сервіси ГК "Нафтогаз України" працюють в повному доступі. За минулу добу контакт-центр обробив понад 200 дзвінків, основне питання — розрахунок та нарахування. Принагідно дякуємо всім нашим клієнтам, які продовжують сплачувати рахунки  за газ — саме завдяки вашій небайдужості та відповідальному ставленню ми можемо працювати та забезпечувати українців теплом.

Попри повітряні тривоги, підприємства ТОВ "Нафтогаз Тепло" працюють без змін. ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська працюють стабільно та забезпечують теплом та гарячою водою усіх споживачів. Філії "Новороздільські електромережі" та "Новояворівські електромережі" працюють стабільно.  Електроенергією забезпечені мешканці Нового Роздолу, Новояворівська та прилеглих населених пунктів.

Споживачі ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг” за добу використали 84 млн куб. м природного газу. Змін в обсягах споживання не відбулося.  Компанія продовжує роботу щодо укладення договорів на постачання газу для 6 ТЕЦ у межах механізму покладення спеціальних обов’язків (ПСО) відповідно до постанови №298 від 16 березня. Перший документ планується підписати та розпочати газопостачання 22 березня. Перелік теплоелектроцентралей підготувало Міненерго. В нього увійшли АТ "Херсонська ТЕЦ", ПрАТ "Миколаївська ТЕЦ", ТОВ "Сумитеплоенерго", ТОВ "Фірма "ТЕХНОВА", КП "Київтеплоенерго", ПрАТ "Харківська ТЕЦ-5".  Компанія продовжує постачання газу для ТЕС по ПСО згідно з постановою уряду №222 від 6 березня.

АТ "Укрспецтрансгаз" продовжує забезпечувати ритмічну поставку скраплених вуглеводневих газів. Водночас Товариство докладає всіх зусиль для забезпечення належної технічної і комерційної придатності рухомого складу.

Шебелинський НПЗ (Харківська область) призупинив роботу 26 лютого 2022 року через загрозу ворожих обстрілів. Робота заводу буде відновлена, як тільки це не становитиме загрози для життя і здоров’я працівників. Водночас кілька відділень з переробки газу (виробництво LPG) продовжують роботу.

АТ "Укртранснафта" продовжує забезпечувати стабільну роботу нафтотранспортної системи України в умовах воєнного стану.

АТ “Укргазвидобування” стабільно продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює у  звичайному режимі.

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, Telegram,  Twitter).

Слава Україні!

Інші новини