Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз за 22-28 листопада 2022 року

  • АТ «Укртрансгаз» автоматизує контроль за якістю газу в українських ПСГ. Триває завершальний етап масштабного ремонту пунктів виміру витрат газу на одному із західноукраїнських газосховищ Укртрансгазу, аналогічні зміни вже також впроваджено на чотирьох газосховищах заходу, сходу та півночі України. Більше тут.

    Протягом минулого тижня команда компанії також представила мережу українських ПСГ на щорічній Central European Energy Conference у Братиславі. Зокрема представники компанії нагадали європейським партнерам, що Україна пропонує потужності для зберігання газу обсягом у 160 ТВ.год (15 млрд куб. м), у тому числі і в рамках «burden-sharing mechanism».

    Триває й робота над сертифікацією Укртрансгазу як європейського оператора зі зберігання газу. Комітет з питань енергетики та житлово-комунальних послуг ВРУ прийняв за основу та в цілому і виніс на голосування до Верховної Ради законопроект №8158, де зокрема йдеться про сертифікацію Оператора газосховищ.
  • АТ «Донецькоблгаз» за тиждень відновив газопостачання у шести населених пунктах, також продовжувались роботи з відновлення газопостачання у 24 населених пунктах (частково запущені). Загалом відновлено газопостачання для понад 88 тис. абонентів Донеччини.
  • Усі діджитал-сервіси Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» працюють у повному доступі. За тиждень контакт-центр компанії опрацював 101 224  дзвінків. 

    Минулого тижня компанія розробила інструкцію для споживачів, як оплатити рахунки за газ та передати показання за відсутності світла. З’явилась також нова можливість отримати додаткові послуги у відділеннях Нової пошти. 
  • Минулий тиждень видався складним для енергетиків Львівщини. Філія «Новояворівські електромережі» та філія «Новороздільські електромережі» працюють у режимі планових та аварійних відключень електроенергії, однак забезпечують електропостачання підприємствам критичної інфраструктури.

    Новояворівська та Новороздільська ТЕЦ працюють стабільно та подають тепло мешканцям міст. Минулого тижня працівники Новороздільської ТЕЦ розпочали аварійні ремонтні роботи на магістральному трубопроводі. Для завершення робіт необхідно тимчасово припинити подачу теплоносія до низки будинків. Цього тижня ремонтні роботи буде завершено.
  • Укртранснафта продовжує забезпечувати роботу нафтотранспортної системи попри ускладнення умов через численні обстріли України з боку рф. 
  • АТ «Укргазвидобування» продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться у безпосередній близькості до лінії зіткнення. 
  • ПАТ «Укрнафта» працює у звичному режимі.
  • АТ «Укрспецтрансгаз» працює у штатному режимі в умовах воєнного стану.
  • ВАТ «Кіровоградгаз» працює у  звичайному режимі. 

Прес-служба НАК «Нафтогаз України» продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, TelegramTwitter).

Слава Україні! 

Інші новини