Оперативна інформація щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 12:00 5 березня 2022 року

Сьогодні о 9 ранку АТ “Укртрансгаз” був змушений зупинити роботу Краснопопівського підземного газосховища на Луганщині. Таке рішення прийнято через те, що бойові дії на території Луганської області відбуваються у небезпечній близькості до підприємства. Наразі відбір газу на газосховищі зупинено. Персонал евакуйовано. Оператори ПСГ та ГТС оперативно змінили режими роботи таким чином, щоб це не вплинуло негативно на газопостачання України.

Сьогодні нарешті вперше за ці дні можемо повідомити — АТ "Донецькоблгаз" без змін. За ніч нічого додатково пошкоджено не було. Але, на жаль, розпочати відновлення вже пошкодженої інфраструктури також не вдалося — активні бойові дії в цих районах й надалі тривають. 

ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" продовжує забезпечувати природним газом майже 12 тисяч споживачів: виробників тепла, бюджетні та релігійні організації, промисловість та ін. Диспетчери виконують функцію балансування в групі постачальників газу для населення, що, зокрема, знижує фінансове навантаження на гравців ринку.  Порушень в роботі немає.  У зв’язку з затримкою в роботі пошти компанія підготувала алгоритм розрахунків для релігійних організацій.

ГК «Нафтогаз України» продовжує постачати газ та надавати послуги своїм клієнтам у повному обсязі. Усі клієнти мають можливість оплатити рахунки за газ онлайн та дізнатися актуальний стан рахунку через особистий кабінет та чат-боти, які доступні та працюють 24/7.

Ситуація на Новороздільській та Новояворівській ТЕЦ (Львівська область), які знаходяться в управлінні ТОВ “Нафтогаз Тепло”, спокійна. Підприємства працюють у звичному режимі. Теплом та гарячою водою забезпечені усі споживачі. Філії “Новороздільські електромережі" та "Новояворівські електромережі" безперебійно подають електроенергію у міста та у прилеглі населені пункти. Бійці тероборони, які допомагають в охороні Новороздільської ТЕЦ,  забезпечені харчуванням.

АТ “Укргазвидобування” стабільно продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

АТ "Укртранснафта" продовжує працювати у штатному режимі.  

АТ "Укрспецтрансгаз" працює з дотриманням вимог воєнного стану.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює у  звичайному режимі. 

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” продовжує систематично повідомляти про стан нафтогазової інфраструктури на сайті та офіційних сторінках компанії  у соціальних мережах (Facebook, Telegram,  Twitter).

Слава Україні! 

Інші новини