Завершено перший конкурс “нових талантів”: Нафтогаз запросив 20 кандидатів стати частиною своєї команди

Група Нафтогаз завершила перший конкурс, що був спрямований на пошук спеціалістів з досвідом роботи до трьох років. Загалом подалось шість конкурсантів на місце — 20 кандидатів отримали запрошення стати частиною команди Нафтогазу.

“Вперше ми проводимо відкритий конкурс такого формату. Ми прицільно шукали спеціалістів з малим досвідом роботи, для  них розробили окремий формат конкурсу. Дуже віримо в кандидатів, яких відібрали. В практиці Нафтогазу багато прикладів, коли спеціаліст в компанію потрапляв зовсім молодим на найнижчу посаду, але виростав разом із нами й посідав провідне місце. Сподіваємось, що наші переможці також зростатимуть та розвиватимуться разом із нами”, — зазначила Олена Бойченко, член правління, директор з управління персоналом та соціальної політики НАК “Нафтогаз України”.

Конкурс складався з двох етапів:

  • аналіз резюме та мотиваційних листів;
  • коротка презентація перед комісією на тему «Актуальні виклики та можливості нафтогазової галузі України».

Свої резюме та мотиваційні листи для участі у конкурсі надіслали 156 кандидатів. З них 34 за результатами розгляду фахової комісії було допущено до другого етапу конкурсу. При цьому другий  етап успішно змогли подолати лише 20 фіналістів.

На жаль, на три спеціалізації, де було відкрито вакансії, не було відібрано жодного кандидата. Представлені учасниками презентації несповна  відповідали вимогам конкурсу як в частині опису проблем галузі, так і з огляду на якість виступу. Йдеться про вакансії економіста, еколога та  інженера з геоінформаційних систем. З переліком вакансій в межах конкурсу можна ознайомитись тут.

“Ми обов’язково проаналізуємо ефективність цього конкурсу. Якщо він дасть саме ті результати, на які ми сподіваємося, ми обов’язково зробимо такі конкурси частиною нашої постійної практики”, — відзначила Олена Бойченко.

Нагадуємо, що компанії Групи Нафтогаз постійно шукають фахівців різних напрямів. Кожен охочий може ознайомитись із переліком відкритих пропозицій і подати резюме за посиланням

 

 

 

Інші новини